Νέα ΚΑΠ και ενημέρωση: Νέο αντικείμενο στην εταιρεία μας!Πριν λίγο καιρό αποφασίσαμε στην εταιρεία μας (www.infoagro.gr) να ασχοληθούμε πιο επισταμένα με την ΝΕΑ ΚΑΠ, που θα εφαρμοστεί κατά πάσα πιθανότητα μετά το 2021 και αυτό το πεδίο ενασχόλησης μπαίνει σε εφαρμογή. Γιατί;

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι παραγωγοί που καθημερινά ρωτάνε για το τι έρχεται μετά το 2021. Το 2021 είναι πλέον πολύ κοντά και οι αλλαγές όπως φαίνεται θα είναι μάλλον προς το χειρότερο, με τον προϋπολογισμό της ΚΑΠ να μειώνεται. 

Θεωρούμε πως, όσοι παραγωγοί είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για αυτή την αλλαγή θα έχουν μικρότερες απώλειες και τελικά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις όποιες δυνατότητες θα δώσει η επόμενη Κοινή Αγροτική Πολιτική. 

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε με την "ομάδα" της εταιρείας μας (https://www.infoagro.gr/people) να ασχοληθούμε πιο επισταμένα με τις επερχόμενες αλλαγές, να ενημερώνουμε και ταυτόχρονα προετοιμάζουμε τους πελάτες μας για την "επόμενη μέρα". 

Μέσα στο παρόν blog δημιουργήθηκε ο τομέας (βλέπε αρχική photo) όπου θα αναρτώνται κάποιες πληροφορίες (http://www.peroulakis.eu/search/label/neakap) από τα όσα διαβάζουμε στο επίσημο site του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα ερμηνεύουμε - απλουστεύουμε όσο μπορούμε τα όσα αναφέρονται εκεί. 

Όλα τα άρθρα που θα αναρτώνται στην παρούσα σελίδα, θα κοινοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (https://www.facebook.com/Peroulakis.Yiannis) αλλά και σε συνεργαζόμενα sites που σύντομα θα ανακοινωθούν. 

Καλούμε όσες εταιρείες, οργανισμούς και λοιπές νομικές και μη οντότητες  θεωρούν ότι μπορούν με κάποιο τρόπο να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρακάτω email: Cap@infoagro.gr 

Περουλάκης Γιάννης
Γεωπόνος, MBA - Μελετητής
Λάρισα, 2410551326


Επικοινώνησε μέσω Facebook!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόταση έγκρισης όλων των επιλαχόντων στα σχέδια βελτίωσης

Γιατί θα υλοποιηθούν λιγότερα σχέδια βελτίωσης σε σχέση με τη προηγούμενη προκήρυξη;

Για τα σχέδια βελτίωσης, τους επιλαχόντες και τα επιπλέον ποσά...