Αγροτικό Μάρκετινγκ: 2o βήμα - Βελτιώνοντας την παραγωγή


Μόλις οι παραγωγοί, αντιληφθούν τις απαιτήσεις της αγοράς για τα προϊόντα, είναι ώρα, να ασχοληθούν με το πώς θα παράγουν τα προϊόντα και θα τα πουλούν σε ανταγωνιστικές τιμές. Πληροφορίες όπως οι νέες ποικιλίες, οι μέθοδοι παραγωγής είναι απαραίτητες σε αυτό το βήμα.


Πολλές φορές η παρατήρηση της λειτουργίας μεγάλων εκμεταλλεύσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας μικρότερων εκμεταλλεύσεων. 

Πολλοί παραγωγοί, παράγουν περισσότερο, γιατί έχουν πρόγραμμά και λειτουργούν βάσει αυτού. Μπορεί να μην υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με άλλους παραγωγούς στο σύνολο της παραγωγικής τους διαδικασίας, αλλά με σωστές κινήσεις όσον αφορά τις επενδύσεις, γίνονται αμέσως πιο ανταγωνιστικοί. Σκεφτείτε για παράδειγμα μια διαφορετική επιλογή γεωργικού ελκυστήρα, πως μπορεί να επηρεάσει την παραγωγική ικανότητα της εκμετάλλευσης προς το καλύτερο ή και προς το χειρότερο.

Μόδα της εποχής οι ομάδες παραγωγών. Η κάθε ομάδα, δουλεύει στο σύνολό της  με σκοπό να βελτιώσει την παραγωγή με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού οικονομικού οφέλους. 

Επικοινώνησε μέσω Facebook!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι γίνεται με αξιολογήσεις των σχεδίων βελτίωσης, εγκρίσεις και πληρωμές τους;

Νέοι Αγρότες (κτηνοτρόφοι) : Χωρίς την άδεια εγκατάστασης στην ολοκλήρωση, επιστρέφονται τα χρήματα

Νέοι Αγρότες στα σεμινάρια – Σχέδια βελτίωσης στην αναμονή

Για πρώτη φορά άνθισαν δύο φύλλα βαμβακιού στην άλλη πλευρά της Σελήνης!

Σεμινάριο: ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ – Πώς θα νομιμοποιήσετε τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων στο “χώρο” σας;

Γιατί επιστρέφουν χρήματα οι Νέοι Αγρότες;