Αγροτικό Μάρκετινγκ: 2o βήμα - Βελτιώνοντας την παραγωγή


Μόλις οι παραγωγοί, αντιληφθούν τις απαιτήσεις της αγοράς για τα προϊόντα, είναι ώρα, να ασχοληθούν με το πώς θα παράγουν τα προϊόντα και θα τα πουλούν σε ανταγωνιστικές τιμές. Πληροφορίες όπως οι νέες ποικιλίες, οι μέθοδοι παραγωγής είναι απαραίτητες σε αυτό το βήμα.


Πολλές φορές η παρατήρηση της λειτουργίας μεγάλων εκμεταλλεύσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας μικρότερων εκμεταλλεύσεων. 

Πολλοί παραγωγοί, παράγουν περισσότερο, γιατί έχουν πρόγραμμά και λειτουργούν βάσει αυτού. Μπορεί να μην υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με άλλους παραγωγούς στο σύνολο της παραγωγικής τους διαδικασίας, αλλά με σωστές κινήσεις όσον αφορά τις επενδύσεις, γίνονται αμέσως πιο ανταγωνιστικοί. Σκεφτείτε για παράδειγμα μια διαφορετική επιλογή γεωργικού ελκυστήρα, πως μπορεί να επηρεάσει την παραγωγική ικανότητα της εκμετάλλευσης προς το καλύτερο ή και προς το χειρότερο.

Μόδα της εποχής οι ομάδες παραγωγών. Η κάθε ομάδα, δουλεύει στο σύνολό της  με σκοπό να βελτιώσει την παραγωγή με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού οικονομικού οφέλους. 

Επικοινώνησε μέσω Facebook!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρέπει οι επιδοτήσεις επενδύσεων στη γεωργία - κτηνοτροφία να επανεξεταστούν;

Πως επηρεάζουν τα Social Media τον Αγροτικό Τομέα;

Οι Online πωλήσεις είναι μια ευκαιρία και για τα αγροτικά προϊόντα

Γιατί επιστρέφουν χρήματα οι Νέοι Αγρότες;

Στην επόμενη ΚΑΠ, σε μια "νέα" βιολογική;