Πως οι κτηνοτρόφοι κινδυνεύουν να χάσουν τα δικαιώματα τους μεταβιβάζοντας τα;;


Φαίνεται πως προβλήματα θα δημιουργηθούν και δικαιώματα θα χαθούν στην κτηνοτροφία, αν οι φίλοι κτηνοτρόφοι δεν προσέξουν.

Σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να γίνει αποσπασματική μεταβίβαση δικαιωμάτων στην κτηνοτροφία, εκτός ορισμένων περιπτώσεων (π.χ. κληρονομιάς)

Πρέπει να μεταβιβαστεί το σύνολο των δικαιωμάτων στον επόμενο δικαιούχο και μάλιστα και τα ζώα που καλύπτουν τα δικαιώματα αυτά... εκτός και αν κάποιος είναι σίγουρος πως θα έχει βοσκότοπο να ενεργοποιήσει τα δικαιώματα αυτά... Σε αντίθετη περίπτωση φαίνεται πως θα χαθεί το σύνολο των δικαιωμάτων του πρώτου!

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται στα "καφενεία" για αποσπασματικές μεταβιβάσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, άλλοι υπολογίζουν πυκνότητες βόσκησης χωρίς να ξέρουν ποιες θα είναι αυτές και άλλα πολλά... θα εφιστούσα την προσοχή στους φίλους κτηνοτρόφους γιατί θα εκπλαγούν στις πληρωμές των δικαιωμάτων το Δεκέμβριο μήνα όταν δε θα δουν καμία κίνηση στο λογαριασμό τους και τα δικαιώματα αυτών να είναι στον αέρα!

Διαβάστε επίσης:

 
Περουλάκης Γιάννης
Γεωπόνος, MBA - Μελετητής

Επικοινώνησε μέσω Facebook!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι γίνεται με Σχέδια, Βιολογική, ΟΣΔΕ 2019;

Βιολογική Γεωργία: 37.000 πρωτόκολλα, μικρότερος ο πραγματικός αριθμός αιτήσεων - έντονο ενδιαφέρον - σύντομα τα αποτελέσματα!

Μέτρο 6.3 (14.000€) - Παραδείγματα εκμεταλλεύσεων που μπορούν να ενταχθούν

"Βρέθηκαν" 43 εκατ €, χρήση τους στη νέα βιολογική με ένταξη περισσοτέρων δικαιούχων;

"Κόφτη" στις τιμές των ελκυστήρων που θα επιδοτηθούν από τα Σχέδια Βελτίωσης! Δείτε τις μέγιστες τιμές